maanantai 8. syyskuuta 2008

Naimisissa!

On ollut niin ihana hääviikonloppu, että jalat ei koske maata ja leijun edelleen jossain hääpilvessä. Olen saanut aviomiehen, parhaan ihanan, mielettömät juhlat, joissa oli lämmin tunnelma, kauniita lahjoja, ihania puheita ja niin paljon apua ja ajatuksia kaikilta ystäviltä, perheeltä ja ihan kaikilta. Ihan pyörällä päästään.

Ennen kuin lähden häämatkalle (tottakai otan kutimen mukaan) laitan tänne kuvan yhdestä mielettömästä häälahjasta. Ompeluseuran rakkaat ystävät olivat pistäneet puikot yhteen ja tehneet aivan mielettömän häälahjan. Saanko esitellä meidän hääpeitto Onni - Lycka:

Se on suuri, lämmin, ihana, aito Aarre.

3 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Lämpimät onnittelut. On suuri onni löytää vierelleen rakas ihminen.

Ihana lahja tuo peitto. Tuli mieleen yks Miljoonasateen biisi: ...tulkoon vaan silmitön talvi, jäätyköön maa, rakkaudenriepuun me kietoudutaan...

Laura Proust kirjoitti...

Piti vielä kiittää erinomaisen hauskoista juhlista ja aidoista ruotsalaisista. Sanottakoon se nyt tässä blogissa!

Hyvää matkaa, vaikka taisitte jo ehtiä livahtamaan...

Iirismaria kirjoitti...

Annikainen; kiitos onnitteluista, aika onnellista poikaa tässä on oltu. Nyt edessä paluu arkeen :) Ja biisi oli osuva :)

Nuttu: Kiitos itsellesi, ihanaa nähdä huomenna, oli niin ihanat juhlat että mulla oli häämatkallakin ikävä teitä kaikkia rakkaita ihmisiä. Oli niin valtavasti ihania muistoja matkassa että meinas tulla niistä jo ylipainoa :)