maanantai 25. elokuuta 2008

Anteeksipyyntö ja realistista keittiöromantiikkaa

Rakkaat blogilukijat. Mikäli joku vielä on jäljellä. Huomasitte varmaan, että olen ollut kesälomalla. Hmprh...suoraan sanoen olen ihan nolona, etten ole päivittänyt blogia kolmeen kuukauteen. Ei se mikään suunniteltu loma ollut, vaan tilanne lähti ihan lapasesta. Kesällä, häävalmisteluilla ja kivalla joskin vaativalla työllä lienee osansa. Mutta nyt olen täällä taas ja repeän riemusta, jos vaan joku täällä joskus käy ja kommentoi.

Hauskaa sen sijaan on, että vaikka kesällä on tullut neulottua vähän laiskemmin, kolmessa kuukaudessa on kertynyt näytettävää. Tässä ensimmäinen osa, jossa esitetään sukkia. Päivän casting on kaikesta vielä olemassa olevasta luonnonvalosta huolimatta tehty keittiön nurkassa. Myönnän että näissä kuvissa aimo annos reilua neuvostorealismia.

Muistatteko vielä nämä Virosta matkustaneet kerät trekking-lankaa?

Elämäni pisimmät sukat valmistuivat joskus keväällä. Neuloin molempia sukkia samaan aikaan ja niin pitkään kuin kerää riitti. Yksi kerta trekking-lankaa taisi kyllä riittää. Hauskaa raitaskaalan kehittymisen seuraaminen oli nimittäin noin ensimmäiset 20 kerrosta...Mutta kahden sukan kutominen samaan aikaan oli mulle mainio tapa välttää toisen sukan syndrooma.



Lisäksi kudoin keväällä kertut novitan mohairlangasta. Sukista tuli hauskan pörröiset ja pehmoiset, mutta kyllä lanka aika muoviselta tuntui kokovillan rinnalla. Nämä saattavat pudota tämän vuoden joulupukin säkkiin, joten en vielä pysty sanomaan miltä ne käytössä tuntuivat.

Ja nyt vielä lupaan, että seuraavaan päivitykseen ei mene kolmea kuukautta.

7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kylhän myö aina välillä toiveikkaasti täällä käyvään :) En oo noita uudenaikasia blogilistan käyttäjiä, jotka käy vaan, ku tulee päivityksiä. Musta näin on hauskempaa.

Eli welcome back! Blogihiljaisuutta elää yksi jos toinenkin. Mulla ainakin on ollut tosi käsityörajotteinen kesä, et älä pode huonoa omaatuntoa. Enempi oot tainnu saada aikaseksi kuin minä :)

Iirismaria kirjoitti...

Jeeee! Kiitos Ilona. Palautit uskoni itseeni ja blogiini :)

Markka kirjoitti...

Mä kuvaan lankoja kanssa usein tiskipöydällä, siinä on niin hyvä valo :D

Ihania sukkasia.

kaisa kirjoitti...

Täällä ollaan! Luetaan kun tulee päivityksiä, ja odotellaan sitten uusia.

tuijam kirjoitti...

Kiva kun palasit. Minusta on kiireen keskellä parempi olla päivittämättä, kuin käydä vain kirjaamassa "en nyt ehdi kirjoittaa". Kun kuitenkin aina toiveikkaana saapuu sivuille huomattuaan päivityksen, niin tuollainen "turha" päivitys vain saa pettymään. Mutta sinähän et siis sellaiseen ole sortunut, ja kerroinkin vain siksi, että kunnon blogitauon pitäminen on ihan ok.

Hienot nuo trekking-sukat, väritys on kiva.

Laura Proust kirjoitti...

Ei kai tätä blogaamista nyt NIIN vakavasti tartte ottaa... Joskus voi muutaman kuukauden keskittyä muihinkin asioihin, häihin vaikka :) Kiva kuiteski taas lukea juttujasi!

Iirismaria kirjoitti...

Ihanaiset! Täällähän te vielä olette! Nyt repeän riemusta ihan niin kuin lupasin :) Kiitos kannustaista kommenteista!

Ja nyt menen nukkumaan. Vika viikko töissä on ottanut koville. Eilen väsytti niin, että katsoin televisiota ilman että kudoin. Aika harvinaista...