perjantai 28. marraskuuta 2008

Hiljaista kuin villasukkatehtaalla?

Töitä hakiessa ja pienestä eläinlapsesta huolehtiessa on runsain määrin aikaa kotona. Ossi alkaa vasta vähitellen opettelemaan yksinoloa, joten tämän viikon ja varmasti suuren osaa seuraavaakin olen päivät seuraneitinä. Niinpä keksin tässä eräänä aamuna ryhtyä käsityöläiseksi. Ainahan se on kutkuttanut, jospa tekisi jotakin sellaista itse, mitä muut sitten ostaisivat. Ostaisivatko ne? Ja kun joulu on lähellä laitoin viestiä joukolle ystäviä, tuttuja ja sukulaisia.


Suunnittelin näin: Tarkka kohdennettu kampanja - Kudon villasukkia jouluksi, jos haluat antaa lämmintä ja käyttökelpoista lahjaksi - Ja se tehosi. 15 minuuttia meilin lähdettyä ystäväni Anni teki ensimmäisen tilauksen: Saksaan lähetettäväksi yhdet naisten ja yhdet lasten sukat. Nyt minulla on jonossa kolme muuta tilausta. Eikä sillä että tulisin rikkaaksi, mutta erittäin hyvän joulumielen näin saa.

Siniset palmikkosukat kudoin päästäni ja erityisen tyytyväinen olen pujottelemaani vaaleamman siniseen lankaan. Se tuo tummansinisen värin paremmin esille ja palmikot myös. Seiska veikan kirkkaanpunainen sävy taas on omaan mieleeni aika agressiivinen, mutta valkoisella höystettynä siitäkin tuli ihan kiva.

Villasukkatehtaani kaksi ensimmäistä paria lähdössä maailmalle, firman tuotteille loin toki myös ulkoasun :)


Mummon villasukissa on usein lahjan-antohetkellä kärjet solmittu yhteen villalangalla. Minusta se on somaa. Niinpä minäkin tein niin.

Juuri nyt villasukkatehtaalla on kuin onkin hiljaista. Kuuluu vain Ossin kuorsausta...ja vimmaista näppäilyä. Menen luomaan uudet silmukat. Miesten sukat lähtevät lahjaksi Espanjaan asti ja joulupostiin on jo kiire!

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanat! Anni kiittää ja kumartaa.

Neili kirjoitti...

Hei!
Kiitos kivasta ideasta, eli minäkin laitan sukkiini "tuotelapun" ja tietenkin myös langan kärkiin. Niinhän teki äitikin ja mummokin...

mamãe kirjoitti...

Miten hyvä ajatus! Mäkin harkitsen täällä käsityöläishörhön uraa :) Kauanko sulla menee sukkaparin kutomiseen?

Heidi kirjoitti...

Sukkatehtaasi tuottaa kauniita sukkia :) . Ja ihana idea tuo vyöte sukkien ympärillä!

Iirismaria kirjoitti...

Anni, tosi mukavaa että sukkatehtaan ensimmäinen tilaus miellytti asiakasta :)
Neili, juu omia lahjaksi meneviä käsitöitä voisi muutenkin tuotteistaa niin että niissä olisi tuotelappu, siitä tulee itselle jotenkin hyvä mieli. Ois ihanaa jos olis omia kankaisia tuotelappuja, jotka ompelis vaikka villatakkiin!
Mamae, tunnetko Etsyn? Mun on tosi vaikea sanoa kuinka kauan sukkaparin kutomiseen menee, kun kudon aina kerroksen siellä, toisen täällä. Miehen sukat aloitin perjantaina illalla ja nyt on eka valmis. Eli parissa päivässä saan varmaan myös toisen.
Heidi, kiitos, vyötteestä tulee kovin professionaali olo :)

mamãe kirjoitti...

Joo, periaatteessa tunnen Etsyn mutta käytännössä en oo siellä pahemmin käynyt enkä mitään kyllä ostanutkaan. Pitäis kattoa vielä tarkemmin.