sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Á la Pitkätossu

Tekeillä olevat isot projektit alkoivat kyllästyttää ja kaivoin lanka-arkusta esille kasan jämäpätkiä. Isot puikot, eikä mitään piiperrystä, ison osa langoista kudoin kaksinkertaisina ja värien suhteen olin suvaitsevaisen suuripiirteinen; seuraavaksi päässyt väri valikoitui sen mukaan, mitä pussista sattui käteen osumaan. Ei hullumpaa, joskus sattuma on ihan hyvä värisuunnittelija!

Blogikoira Ossi on kasvanut isoksi. Se on jo puolivuotias nuorimies, jonka intohimo ovat lankakerät ja kaikenlaiset sukka-asiat. Villasukat, aah, villasukat...sukkahousut oj! Kaikkein rakkain lelu on Turkista ostetuista feikki Pierre Cardin sukista (joita ei jalassaan kykene pitämään kukaan täysipäinen) koottu rähjäke. Sille eivät pärjää hienot ostolelut.




Hei, mä haluan myös kuvaan! Näättekö miten hieno villasukka mulla on jalassa? Mä valitsin tällaisen valkoisen ruskeilla tehosteilla, ainoo, että kurakelillä nää likaantuu aika helposti. Silloin tää mun väri on enemmän sellainen kuraruskea. Mut ihan naturelle..

5 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Kivat sukat, myös koiralla! Blogikoira on aivan ihana. Toivottavasti laitat paljon koirakuvia jatkossakin. Meille on tulossa samanlainen koira heinäkuun alussa. Onko teidän koira saanut paljon tuhoja aikaiseksi?

Iirismaria kirjoitti...

kiitos kommentista Taina! Yritän laittaa Ossista kuvia, mutta niin suloinen kuin se onkin livenä, niin siitä on vaikea saada hyviä kuvia. Mahdoton karvakasa. Ossi on tehnyt ihan minimimäärän tuhoja, mitä nyt hyökkäilee mun lankakerien ja villasukkien kimppuun aina kun silmä välttää, mutta kenkiin, pöydän- ja tuolinjalkoihin yms muihin koirien perustuhokohteisiin se ei ole koskenut. Ehkäpä tavataan joskus lagottopiireissä :)

puikkotiikeri kirjoitti...

Ossi on söpöstys! :)

Satu kirjoitti...

Hei! Oikein hienot sattumasukat! Ja mukavatunnelmainen blogi sinulla, tulenpa toistekin!

Anonyymi kirjoitti...

Muru, sun pitäisi tehdä kirja. Ihan tosi. Täällä on niin kauniita kuvia ja ihana tunnelma, tätä vaan kansien väliin neuleohjeiden kera.
-Satunnainen vaahtoaja